meesterproef

Meesterproef – ook voor juffen

Meesterproef – ook voor juffen

Martin Ooijevaar

april 19th, 2017

No comments

QuizEvents presenteert de Meesterproef; de splinternieuwe onderwijsquiz geschikt voor iedereen die werkzaam is in het basis- of voortgezet onderwijs. Ga in teamverband de strijd aan met je collega’s. Vermaak, verwondering en verbinding gegarandeerd!

Tijdens de quiz wordt de gemeenschappelijke kennis van de deelnemende teams getest in afwisselende rondes. Alle vragen worden gesteld aan de hand van prachtige beeld- en geluidsfragmenten. De presentatie is in handen van twee QuizMeesters met ruime ervaring in basis- en speciaal onderwijs en als onderwijsadviseur.

 

De lengte van de quiz passen wij aan op uw wensen. We kunnen een afwisselende en uitdagende  Meesterproef verzorgen van een uur, maar ook van 2,5 uur. De Meesterproef is te boeken vanaf 230,- (excl. BTW). Alle quizbenodigdheden zoals beeld en geluid worden door ons verzorgd.

 

De Meesterproef is uitermate geschikt als teamuitje, als onderdeel van een tweedaagse, afsluiting van studiedag of feestavond. De quiz is in overleg uit te breiden met vragen ‘op maat’. Hierbij zou kunnen worden gedacht aan vragen over de school, een afscheid nemende of jubilerende collega maar ook als inhoudelijke toevoeging aan een teamtraject of studiedag.

 

Neem voor meer informatie of boekingen contact met ons op.

One Comment

  1. re-enactment says:

    Zeer goed. Dankjewel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *