Quizzen

Wij hebben quizzen voor de horeca, maar ook voor bedrijven en verenigingen.

Wij maken en presenteren quizzen voor allerlei gelegenheden die we altijd afstemmen op de doelgroep. Het afgelopen jaar hebben wij bijvoorbeeld quizzen gespeeld op verjaardagen en jubilea, ouderavonden van scholen, voor jongeren van 12-17 jaar, op een vrijdagmiddagborrel. Ons is niets te gek.

Wij staan bekend om onze onderstaande quizzen. Klik op de quizzen voor meer informatie.

pubquiz-weblogo top40-popquiz-weblogo
popquiz-weblogo
quiz-op-maat-weblogo

Wat maakt een Quiz Events QBWUA quiz zo bijzonder?

 

De kwaliteit van Quiz Events  zit ‘m in het vermogen om een quizbeleving te realiseren waarbij plezier, verwondering en herkenning voor elk publiek centraal staan. Onze  kracht ligt in het juist inschatten van de beginsituatie en aanspreekniveau van groepen van elke denkbare samenstelling. Jong en oud, kenner en leek komt komen bij onze quizzen aan hun trekken.  

De verrassende, aansprekende, originele en immer herkenbare vragen die tijdens de quizzen aan de orde komen zijn visueel zeer fraai vormgegeven. De professionele quizmasters staan garant voor een goed verloop van de quizzen met een enthousiaste, humorvolle presentatie binnen een strakke organisatie. Alle benodigdheden zoals beeld en geluid  worden hierbij door ons verzorgd.